Rélectro Electrotechniek

Vacture Leerling-monteur Elektrotechniek (ook BBL)

Doe jij een BBL opleiding Elektrotechniek of ben je net klaar? Wil je snel aan de slag als leerling elektromonteur? Bekijk onze vacature en begin vandaag nog bij Rélectro Electrotechniek.

Functieomschrijving

Als BBL leerling monteur, word je gekoppeld aan een ervaren elektrotechnische monteur. Samen gaan jullie aan het werk bij projecten in de woningbouw en utiliteit. Voor bedrijven en particulieren. De werkzaamheden variëren van het aanleggen van eenvoudige installaties tot complexe installaties, het onderhouden en wijzigen ervan. We investeren in je, want we willen dat je het bij ons naar je zin hebt. Zo kun jij je verder ontwikkelen en het bij ons waarmaken. Laat jij ons zien wat je in huis hebt en houd je je aan je afspraken?

Wat neem jij mee?

• Je doet een BBL opleiding monteur Elektrotechniek niveau 3 of 4, of je bent bijna/net klaar.
• Je bent gemotiveerd, wilt verder leren en houd je aan je afspraken.
• Je bent in het bezit van een VCA certificaat. Zo niet, dan regelen wij dit.

Vacture (Junior-) Monteur Elektrotechniek

Ben je net klaar met een opleiding Elektrotechniek of ben je al langer klaar? Wil je snel aan de slag als (junior-) elektromonteur? Bekijk onze vacature en begin vandaag nog bij Rélectro Electrotechniek.

Functieomschrijving

Als monteur werk je samen met een ervaren elektrotechnisch monteur, maar ook word er verwacht dat je zelfstandig kan werken. Jullie zullen aan het werk gaan bij projecten in de woningbouw en utiliteit, voor bedrijven en particulieren. De werkzaamheden variëren van het aanleggen van eenvoudige installaties tot complexe installaties, en het onderhouden en wijzigen ervan.

Functie-eisen

• Minimaal een niveau 3 diploma richting Elektrotechniek
• In bezit van rijbewijs B; eigen vervoer is een pré
• (Stage-) ervaring in de woningbouw of utiliteit
• Je bent nog niet uitgeleerd

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein, maar groeiend erkend leerbedrijf in Heerle. Wij werken voornamelijk voor aannemers en particulieren in de woningbouw en utiliteit. Ons bedrijfsmotto is 'Vakmanschap en persoonlijke service'.

Wil je meer weten over Rélectro Electrotechniek en hoe wij werken, of heb je interesse in één van onze vacatures? Stuur dan je CV met motivatie naar ons op, of bel met René Paesschen.